Sunday, April 21, 2013

Diana kahwin.!


Assalammualaikum w.b.t

Pada 13.4.2013 sahabat baik, diana telah mendirikan rumah tangga bersama pasangan beliau.  Sebab diana orang first yang kahwin dalam geng TPP jadi memasing excited terlebih. hahaha. Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar.  Yang bestnye mase pegi butik kahwin, cari dewan, cari kain untuk baju flower girl, beli goodies kawan baik dia sume ade disisi dia. Bestkan diana. hehe.. BFF sangat. hahahaha..

Pagi pagi tu sume dah berkumpul kat rumah diana, amik hantaran, itu ini.  Bawa  pegi masjid Al-Alami Ayer Keroh.  Mase akad nikah tu saya duduk sebelah diana, amboi kemain pegang erat tangan saya saat Zul melafazkan akad nikah tu. I yang nervous tau uolss. hahaha..  Yeayyy alhamdulillah diana telah menjadi isteri kepada zul.  Diana yang perangai gile gile tu boleh kahwin dulu tau. hahaha.. Jodoh dia cepat. Happy sangat untuk diana.  




Semoga masjid yang terbina ini kekal hingga hujung nyawa.  Dapat baby baby comel, jadi isteri solehah, patuh kepada suami dan semoga hubungan persahabatan kite ini kekal hingga jannah.  Sayang sangat dekat korang sahabat dunia akhirat.  Lepas ni berderet majlis budak budak ni. haha.. bulan 5, 6, 11, 12 sambung taon depan.  Semoga semuanya dipermudahkan. Amin.

*z i miss u.  Please be with us. No matter what happen i still love u dearest friend. 

2 comments:

  1. Tumpng hepi utk korang.tahniah.bukan menjauh tapi rase tue y terbek.tkut disalah faham lagi.try utk jadi y terbek tp ttp gagal.bohongla xrase sedih.of coz sedih sgt2.just doakan korabg dari jauh.it's really hurt me.

    ReplyDelete
  2. Thanks sgt3 kat korg tau!! dapat jgk korang datang, temankan aku....syg korg sgt3 xterkira!! love u olls! :')

    ReplyDelete