Friday, April 1, 2011

Restoran sedap.


Assalammualaikum w.b.t

Ade satu restoran baru kat Melaka yang baru la gak buka dan makanannye sangat sedap. pinggan mangkuk sume besa-besa. makanan pon banyak. jenuh nak menghabiskan. hehehe.. restoran tu terletak kat depan Jusco Baru Melaka. konsep dan decoration pon cantik. sedap mata memandang sedap lagi perut nak makan. hehehe. harga makanan boleh la tahan. >.<  yang paling suke ade pelayan yang mukenye comel je. ala baye adik-adik aku. eheeee...

rase macam masuk kelab dangdut je sebab ade lampu lip lap lip lap. nyihahaha...

duduk kat tepi kolam aku campak makanan tapi ikan-ikan tu tak nak makan pon. T_____T

adik Nara sangat teruja dengan makanannye. hahaha..

budak comel ni relax je. hehehe..

da separuh jalan makan baru teringat nak amik gambar. hahaha.. 
disebabkan hari tu dak Zakiah makan nasi goreng ikan  masin kali ni aku pon nak la juge try. sedapppp.. nyummmmm..! 

kalo makan nasi kene minum teh o ais. tak leh minum minuman yang ade susu. nanti muak pule.

walaupun ramai yang jeling-jeling time aku amik pic tapi aku wat dekkkkk je. hahahaha..


Lepas dah makan-makan aku pon g kedai cermin mata wat spec baru. ahaaaaaa sukenye. yipppyyyy, yipppyyyy. !


mak, abah, syira, epa, kawan-kawan pasni kite makan kat sini ye..... :)

9 comments:

  1. lepas nihh nak jugakk makannn situu ^^

    ReplyDelete
  2. yati: kalo kite dapat smbg melaka leh la selalu makan situ. kat je dgn kampus bandaraya. :)

    ReplyDelete
  3. haha.. nanti2 lar eh, maybe kelas saya akan buat academic trip kat sana sem depan, kamu mintak kos ape ekk tok degree?

    ReplyDelete
  4. macam sedap.....tapi klu atin belanja lagi sedap...hihihihi

    ReplyDelete
  5. nopal: office system.. nnti sy bole jadi kamu punye tourist guide ye... hehe..

    ReplyDelete
  6. nik: bole, bole tapi nik kene dtg mlk la. hehe..

    ReplyDelete