Tuesday, March 6, 2012

Time kasih uoallllsss..


Assalammualaikum w.b.t

Walaupun followers saya tak ramai. Takpe saya tak kisah sangat sebab tujuan saya buat blog ni pon saje suke2.  Tak iklan pon kat nuffnag ke ape. hehe.. Tapi saya berterima kasih kepada yang sudi view baca blog saya. :))  


Takdelah ramai mane pon tapi suke tgk nombor tu 19 999. hehe.. >.<  Kelas saya dah start macam biase jadi saya akan update kalo ade masa @ ikut mood jugak. huhu..  Sem ni 23 jam kredit, 8 subjek. Hah gile tak gile? -.-" Semoga saya kuat dan tabah la ye nak menempuh sem ni. haha.. 

Sem ni jugak saya ulang alik dari rumah ke kampus.  Dah dekat kan mak soh dok rumah je lagi pon abah selalu outstation.  Jadi rumah macam sunyi.   Saya lagi suke dok rumah.  Jimat jimat.! haha..

Time kasih mak bagi hadiah kebaya nyonya ni mase besday taon lepas.  Rase macam perempuan melayu terakhir pulak kalo pakai. hehehehe.. Ok la u all bye2. Muahhh.!

1 comment:

  1. GARANTİLİ KREDİ TEKLİF
    Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi bir finansal karmaşa içinde yoksa kendi işinizi kurmak için para gerekiyor? Eğer borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var? Eğer düşük kredi puanı var mı ve bunu sert yerel bankalar / diğer mali kurumlarından sermaye kredisi almak için buluyor? Eğer gibi herhangi bir nedenle bir kredi veya finansman ihtiyacı mı,

    * Taşıt Kredisi
    * Emlak Kredileri
    * İşletme Kredileri
    * Diğer Krediler
    * Kredi Hattı
    * MasterCard

    E-posta yoluyla bize ulaşın: (lapofinance2020vision@yahoo.com)
    Not: Kredi yıllık sadece% 3 faiz oranı için dışarı veriyor. Lütfen kredi dünyada ikamet herhangi bir ülkede size verilecektir bilgilendirilmelidir.

    selamlar
    Mr Dieter ozkan

    ReplyDelete