Friday, November 4, 2011

UiTM 75th Convocation October 2011


Assalammualaikum w.b.t

Atas permintaan ramai saya gagahi jugak la update konvo saya tempoh hari.  Sapelah tak gembira bile dah konvo kan.  Usaha selama 3 tahun untuk menggengam segulung diploma dengan CGPA yang cemerlang berbaloi.  Alhamdulillah.

Dewan Agong Tunku Canselor.


The best part when I got my favorite flower from ZK. Time kasih la cari bunga lily untuk saya. Suke sangat.! 





Time kasih ye amik gambar saya dan kawan kawan.:)
*Credit all those picture from ZK.


Mesti ramai tertanya tanya kan mane family saya?  Ohhh mereka ade datang tapi balik awal.  Sebab konvo saya sesi petang jadi masa tak cukup nak beramah mesra dengan kawan kawan. Kuar dewan jumpe kawan kejap amik gambar lepas tu terus balik Melaka.  Agak sedih la sebenarnya gambar dengan family takde.  Bukan agak tapi MEMANG sedih ok.  T_T

Takpelah nanti konvo degree dekat UiTM Melaka je. weheee.. Dekat dan sudah tentu mase tu saya akan pastikan sume family saya ade dan manelah tahu mase tu status sudah berubah menjadi 'tunangan orang atau isteri orang.'  Pastilah tunang atau suami juge akan ade. muahahahaha... ;) *kau memang kuat berangan cik fatin oii* hahahaha..

Terima kasih juge kepada rakan rakan facebook yang banyak hantar komen dan message.

1 comment:

  1. CGPA ke CPGA?? hehe.. btw cantik gambar2 kat atas...

    ReplyDelete