Sunday, February 6, 2011

Pre Weeding Photoshoot Part 2.


Assalammualaikum w.b.t

Hari tu dah janji kan nak bagi tengok gambar-gambar aku shoot. Howyeahhhh, howyeahhh kali ni baru berkesempatan nak update pasal cite ni. busy dating lah. hehehehe.. ;)

Citenye bermule bile dak Azim yang juge boyfriend kepada ex rumate aku kat Jengka dulu, Ami mesej aku soh jadi model untuk projek mereka.  aku pon kebetulan time tu free terima lah dengan senang hati. patutnye kami kene pakai baju color putih tapi almaklum lah model perempuan tu dah godek-godek almari die tapi tak de baju kurung putih. last-last pakai lah merah. T_____T

tempat yang dorang bawa ni memang aku tak pernah jangka lah kan. aku yang dah duduk Melaka bertahun pon tak tau. huhuhu..

kite mulekan ini kisah dengan gambar aku dulu yeeeee... hehehehe...

atoiiiii aii nak tergelak tgk gambar ni. dorang soh aku wat muke masam. memang tak la kan. bape kali shoot gambar ni. 

nak tatap mate die tu fuhhhhh.! kang terjatuh hati plak. tatap mate En EZS tak pe. nyihahaha..



bas ni sumpah dah buruk gile. berlubang-lubang die punye lantai. tapi kami gagahi jua merempuh. cewahhhh. ;)



boleh pandang-pandang, duduk rengang-rengang. >.<

alololo malu la iteeee.. hehehe..

yeayyyy da sarung cincin tu. hahaha..
*padahal aku yang sarung sendiri. T___T

sukeeee sangat gambar ni. konon-konon macam hindustan la. heeee~




Model untuk projek dorang ni aku dengan dak Ammar yang juge salah sorang photoG.



Ok tu jelah. gambar-gambar yang lain tu aku simpan tengok sendiri jelah. hehehe..  kalo korang nak wedding, tunang, convo, photoshoot bole lah melayari laman web mereka di http://irisphotoclick.blogspot.com
service dorang memang best. kualiti pon baik. :)







6 comments:

  1. nopal: org dengki camni lah kan. hahaha..

    ReplyDelete
  2. Salam cik fatin. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

    semoge berbahgia selalu :)

    Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

    -plz forward- :)
    http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. dengki ke?? dengkil ada lar :p

    ReplyDelete