Tuesday, December 21, 2010

Teman mak beli barang kat Mydin. :)


Assalammualaikum w.b.t

Rasenye macam dah 2, 3 hari gak la aku tak update blog.  yg rajin update dak Epa dgn adik Nara.  Epa dgn aksi gedik2 die berwebcam.  gedik siakkkkk kak long tengok. hahahaha.. *gelak  jahat.  aku ni kalo xde gambar tak tau nak update ape. hehe.. td mak tetibe je ajak g Mydin. tetibe je ok. jadi memang kelam kabut la nak berciap-ciap lawa2 ni.  pakai pon serabai je.  adik kate tak pelah kak long tak de sape nak ngorat. kat Mydin tu ramai Bangla. -.-' betol gak kan? hahaha.. *tetibe terigt kat yati dgn inje. dorang je tau kenapa. huhuhu..

Mak dgn abah mmg suke g Mydin beli barang2 dapur.  dalam seminggu tu ade la 3,4 kali pegi. org sane pon sampai dah kenal dgn kiteorg ni. hahaha.. >.<

hah kan da kate selekeh je kan. pakai capai pastu lilit2 ikut suke je selendang tu. nyihahaha..

epa yg sgt lah suke wat muke camtu. ish2.. *geleng pale.

adik Nara yg setia je tunggu mak. aku dgn dak Epa g merayap tempat lain cari barang. agagaga~


g shopping tak sah kalo tak beli aiskrim. patot la muke pon makin bulat. ngeeee~



ok time ni dah nak bayar. sempat lagi tuh..!

mashammm je muke mak. banyak sgt agknye barang kiteorg lebih dari barang dapur. hehehe..

sempat tuh lagi g kedai tudung. ^_^


cuti pon muke makin menjadi-jadi bolattt. hahaha..




ok tu jelah nak cite. g Mydin pon nak cite kan. hahaha.. sorry la korang. bosan dah xde ape nak buat. tgk gambar g sane byk aku pon update la. :)

ok bye-bye. :)


                                            By:  cik fatin ilani. :)





8 comments:

  1. haha..
    huishh.. "bangla".. :P
    rindu nak gelak2 tiap kali cakap ayat tuh. hehe

    ReplyDelete
  2. HAHA. nanti jumpe, nak ckp byk2 lah. memories. hehe (;

    ReplyDelete
  3. hehe..suweetnye je atin ;)
    mesti la kene cte.g mydin best tau!nanti ira g tesco pun ira nak update jugak ;)

    ReplyDelete
  4. pinky beg baru....................... ;p

    ReplyDelete
  5. shopping kat mydin pon posing sakan huhu..

    ReplyDelete
  6. yatie: ohhh rindunye.! :)

    ira: yeayyyy.! upload tau yang. atin plak bace. hehehe..

    nurul: ala nurul ni. malu ite. >.<

    nopal: hahaha mane ade. selekeh serabai je tu.

    ReplyDelete